Verslo idėja – mažesni ryžių pakeliai

Kadangi nemoku(tingiu) virti nefasuotus ryžius, visuomet verdu pakelius. Tas visuomet yra sąlyginis dalykas, nes verdu tik tuomet kai yra su kuo dalintis tais ryžiais, nes… viena viso pakelio aš paprasčiausiai nesuvalgau. 100g ryžių net valgant ne kaip garnyrą, o vienus su uogiene(labai skanu), yra daugoka. Žinau jog yra po 80g, bet jų man irgi daugoka.

Kodėl niekas nepagalvoja apie mažai valgančias merginas kurioms 50-60g pakelio yra sočiai? Kadangi gyvenu viena, tai mažesni pakeliai man tikrai būtų naudingi. Nemanote?

Facebook Comments Box
(Perskaityta iš viso: 62, šiandien: 1)

2 thoughts on “Verslo idėja – mažesni ryžių pakeliai”

  1. Mano šeimynai ryžių 2 didelių pakelių perdaug, butų 3 maži kaip tik. Gera verslo idėja 😉

  2. Dėl idėjos tu teisi, bet vardan savęs reiktų išmokti virti palaidus ryžius. Svarbiausia nepamažinti vandens ir nepervirti (bet pervirt galima ir pakeliuose). Ypač gerai kokie subtilūs ryžiai, kaip Jasmin ar Basmati. Tokius paverdi penkias minutes, tada išjungi ugnį ir palieki pastovėt maždaug dešimt. Viskas, nukoši ir valgai 🙂

Parašykite komentarą